KÖVIÉP Építőipari és Kereskedelmi KFT.

Kedvezményezett neve: KÖVIÉP Építőipari és Kereskedelmi KFT.
Projekt címe: Műszaki előkészítő gyakorlati képzés a Köviép Kft-nél
Támogatás összege: 2 329 035 Ft
Támogatás mértéke: 100%
Tényleges befejezés dátuma: 2017.06.06.
Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2016-00534

A projekt tartalmának bemutatása:

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Nemzetgazdasági Minisztérium, mint Támogató által meghirdetett “Gyakornoki program pályakezdők támogatására” c. pályázati kiírásán 2 329 035 Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el a KÖVIÉP Építőipari és Kereskedelmi KFT.
A “Műszaki előkészítő gyakorlati képzés a Köviép Kft-nél” elnevezésű projekt során 1 fő magasépítő technikusi végzettséggel rendelkező személyt alkalmazunk, mellyel biztosítjuk számára, hogy a műszaki előkészítő munkakör betöltéséhez megfelelő gyakorlati és elméleti tudást szerezzen. Ezzel hozzájárulva a megnövekedett magas- és mélyépítési munkáink ellátásához.
A gyakornoki képzésünk célja, hogy a képzés végére a munkavállaló képessé váljon műszaki tervek alapján anyagkigyűjtések elvégzésére, költségvetés elkészítésére, engedélyezési, hatósági ügyek intézésére, műszaki egyeztetések lebonyolítására, közbeszerzési dokumentációk összeállítására. Képessé váljon ezen munkafolyamatok önálló, hatékony elvégzésére, ezzel növelve munkaerő piaci lehetőségeit.